Inschrijvingen Medische OefenTherapie «
                                                                                                                                                                                              
Last update 01/10/2013

1. Basisopleiding MOT 

De inschrijvingen kunnen vanaf oktober -november via de website van IPVK gebeuren. Omdat het aantal deelnemers  beperkt is kan u in afwachting reeds uw naam en adres via email doorsturen naar info@oefentherapie.be . IPVK aanvaardt opleidingscheques en KMO-portefeuille.

Wenst u nog geen cursus te volgen dan kan u zich inschrijven op de Wait-and See-lijst  (zie details onderaan)


  2. Upgrade- en vervolmakingsmodules

De upgrademodules en vervolmakingsmodules worden in SyntraWest (Brugge) georganiseerd en zijn strikt voorbehouden voor ex-cursisten.


  3. Wait-and-See-list  

Ge´nteresseerde collega's die de opleiding of modules pas later willen volgen, kunnen zich op de Wait-and See-lijst inschrijven of hun naam en adres via email doorsturen naar info@oefentherapie.be. Op deze lijst staan ook alle "wachtende" collega's die in chronologische volgorde van hun inschrijving als eersten worden uitgenodigd voor de eerstvolgende cursus.

Uw naam en contactgegevens worden enkel gebruikt om de beschikbare data en plaatsen van de eerstvolgende modules mee te delen. U kunt daarna beslissen of u zich voor die data definitief wenst in te schrijven ofwel al dan niet op de wachtlijst voor andere cursusdata wenst te blijven staanů